Felújítás a fürdőszobában? Ehhez a fürdőszoba bútor is hozzátartozik!

A fürdőszoba bútor kiválasztása a Te igényeidnek megfelelően ilyen könnyű még nem volt

A fürdőszoba a lakás azon része, ami mindenki számára intim területnek számít, elvégre minden olyan tevékenységet ott végzünk, aminél – ha csak kevés időnk is van – legalább egy kis „én időt” eltölthetünk.

Nem csak a nők töltenek el sok időt a fürdőszobában, a férfiak számára is fontos a jó külső, az igényes megjelenés.

Ahhoz, hogy a fürdőszobánkat teljes komfortban élvezhessük, bizony szükség van a megfelelő berendezésre is.

Az is idetartozik, hogy időről időre jó érzés felújítani a fürdőszoba bútorokat is, hogy visszanyerjék újszerű megjelenésüket, vagy pont, hogy másképp nézzenek ki.

A következőkben ehhez gyűjtöttünk össze néhány gondolatot.

Különféle fürdőszoba trendek, amik itthon is szépen lassan hódítani kezdenek

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra tökéletes fürdőszoba bútort, az első lépés az, hogy megismered az aktuális trendeket.

A fürdőszobabútorok körében is egyre nagyobb és ámulatba ejtőbb kínálattal találkozhatunk itthon is.

Nem számít, hogy egy újonnan megvásárolt ház vagy lakás fürdőjéről van szó, esetleg egy már használatban lévő fürdőszobát kell felújítani, az internet a felújításhoz és bútorvásárláshoz is minden tippet és segítséget megad.

Évről évre egyre érdekesebb és kirívóbb fürdőszoba trendek alakulnak ki, aminek igyekeznek a különböző bútorboltok is megfelelni.

Igaz ugyan, hogy Magyarország egy kissé ezzel is el van maradva a többiektől, de szerencsére azért nekünk sem kell sokáig várni, amíg egy-egy új trend elérhetővé válik nálunk is, így akinek a legújabb fürdőszoba bútorokra fáj a foga, annak sem kell aggódnia.

Fürdőszobabútor beszerzésére itthon is sok lehetőség van

Fürdőszobabútor beszerzésére itthon is sok lehetőség van

A választék hatalmas, és könnyedén be lehet szerezni szó szerint mindent, amire szükségünk lehet egy fürdőszobában, gondoljunk csak arra, hány olyan üzlet létezik már, ahol mindent meg tudunk venni, egy lakás- vagy házfelújításhoz.

Szerencsére számos ilyen üzlet létezik itthon is, ahol kényelmesen beszerezhetjük a fürdőszobabútorainkat, de ami még jobb: ezek az üzletek szinte minden városban megtalálhatóak az ország határain belül egyaránt.

Persze előfordulhat olyan eset is, hogy inkább a határon túl nézelődünk, amikor új fürdőszoba bútort szeretnénk a felújításhoz, de azért többnyire érdemes itthon vásárolni, mert számottevő különbségek se árban, se a választékban nincsenek.

Használt fürdőszoba bútor? Jöhet!

Azt sem szabad elfelejteni, hogy nem muszáj feltétlenül teljesen új fürdőszoba bútort vásárolnunk, hanem körül nézhetünk a használtbútor piacon is.

Nincs ezzel semmi gond, hiszen az interneten számos megbízható hirdetőoldal létezik már, ahol kiváló állapotban lévő, de használt bútorokat, mint például fürdőszoba bútorokat lehet venni.

Hagyd magad mögött az egyhangúságot!

Hagyd magad mögött az egyhangúságot!

A fürdőszoba bútoroknál sokféle szempontot figyelembe kell venni, mielőtt nagyon belefeledkeznénk a válogatásba.

Persze itt nem csak az árról vagy éppen a bútorok színeiről beszélek.

Nem csak az évenkénti változó fürdőszoba trendek azok, amiket érdemes néha-néha figyelembe venni, hanem a fürdőszoba bútorok formáját és a fürdőszobád méretét is.

Ez egy eléggé egyértelmű példa, de ne akarj sarokkádat – hiába ez a menő és a trendi -, ha nincs elég hely a fürdőszobádban.

Mivel itthon jó ideig a leegyszerűsített és egyhangú fürdőszobák voltak többségben, sokáig nem is nagyon volt érdemes fürdőszoba trendekről, fürdőszoba berendezésről vagy felújításról beszélni, hiszen senkit nem érdekeltek az újítások, a nem megszokott dolgok.

A hozzáállás sokáig az volt, hogy legyen egy kád vagy zuhanyzó, egy fehér mosdókagyló, felette egy egyszerű tükör, a mosdókagyló mellett meg egy fehér szekrény, amibe lehet pakolni.

Idővel azonban hazánkat is elérte a lakásberendezés forradalma, ami érintette a fürdőszoba berendezését és felújítását is.

A helykihasználás a legfontosabb szempont

A helykihasználás a legfontosabb szempont

Egyre fontosabbá vált az esztétikum és a praktikum, lecserélve az egyszerűséget és az egyhangúságot.

Az egyik legfontosabb, amire figyelni kell és amit már korábban is említettünk, hogy mekkora a fürdőszoba mérete, hiszen ez eléggé behatárolja a lehetőségeinket.

Nem kell akkor sem pánikba esni, hogyha kicsi a fürdőszobánk, mert mindenből ki lehet hozni valamit.

Egy kis kreativitással, és a rendelkezésre álló hely megfelelő kihasználásával be tudjuk úgy rendezni a fürdőszobánkat, hogy mindent kényelmesen el tudjunk pakolni benne.

Ebben a helyzetben tehát nem csak a pénztárca szab határokat, de a fürdőszoba mérete is.

Rendelkezésünkre állnak fürdőszoba bútor szettek is, ilyenkor nem kell külön összevadászni a berendezés alkotórészeit, hiszen ilyenkor egyben tudunk összeillő darabokat vásárolni.

Minden passzol mindennel?

Számtalan stílus és forma közül lehet válogatni, igazán közkedvelt manapság a minimalista vagy éppenséggel a modern stílus, ezt leginkább a szögletes bútorokról, falra erősített szekrényekről és a fényes bútorfelületekről ismerni fel.

Emellett sokan szeretik még a fából készült bútorokat, a natúr árnyalatokat, amikkel könnyedén be lehet csempészni a természet színeit és hangulatát a fürdőbe.

Ha netalántán nem csak alsó és felső polcokat szeretnél a fürdőszobádba a mosdóhoz, hanem komplett fürdőszoba bútor szettet, akkor érdemes arra gondolni, hogy ha ezek esetleg különálló darabok, akkor is passzoljanak egymáshoz mind színben, mind pedig anyagban.

A széles választék talán néha frusztráló lehet, azonban nem szabad elfelejteni, hogy bármikor felújíthatod a fürdőszobádat, hogy kipróbálj egy másik stílust.

Variációk fürdőszoba bútorokra

Nagyon sokféle fürdőszobabútor közül válogathatunk, ami sokszor okozhat nehézségeket, hiszen ilyenkor jön a bőség zavara: mindent akarunk, de ezt persze nem lehet.

Amikor válogatunk a fürdőszoba bútorok között, akkor nyilván arra is figyelni kell, hogy stílusban passzoljanak egymáshoz, nem szerencsés az össze nem illő dolgokat erőltetni.

Választhatsz fürdőszoba szekrényt mosdóval, ami a mosdókagyló és a falra szerelhető szekrényeket foglalja magába.

Ez egy esztétikus és praktikus megoldás, hiszen egy beépített mosdókagyló nem foglal sok helyet, a falra erősített szekrények pedig légiességet kölcsönöznek a fürdőszobának.

A másik opció a felsőszekrény tükörrel, ez helytakarékosság szempontjából nagyon jó, ugyanis a tükör mögötti szekrényrészbe is nyugodtan lehet pakolni.

A harmadik, amit érdemes megemlíteni, az az álló szekrény, ami már ugye egy nagyobb, magasabb és szélesebb berendezés, mint a sima falra szerelhető társai.

Ebben már lehet törölközőket és egyebeket tárolni, hiszen a méretei lehetővé teszik.

Fontos döntés: a fürdőszoba bútor kiválasztása

Fontos döntés: a fürdőszoba bútor kiválasztása

Nagyon sokféle fürdőszoba bútor létezik, ez sokaknak nehézséget okoz, ilyenkor jön a bőség zavara: mindent akarunk, de ez lehetetlen.

Választhatsz fürdőszoba szekrényt mosdóval, ami a mosdókagyló és a falra szerelhető szekrényeket foglalja magába.

Itt az esztétikum fontos szereplő, hiszen egy beépített mosdókagyló nem foglal sok helyet, a falra erősített szekrények pedig légiességet kölcsönöznek a fürdőszobának.

A másik opció a felső szekrény tükörrel, ez helytakarékosság szempontjából nagyon jó, ugyanis a tükör mögötti szekrényrészbe is nyugodtan lehet pakolni, ide érdemes egyébként azokat a tisztálkodó szereket tenni, amiket a mindennapok során akár többször is használunk.

A harmadik, amit érdemes megemlíteni, az az álló szekrény.

Ez az, ami már sokkal nagyobb, magasabb és szélesebb is, mint egy sima falra szerelhetős, kisebb szekrény.

Ebben már nyugodtan lehet törölközőket, mosószereket, tisztítószereket is tárolni, hiszen ennek a szekrénynek a magassága és szélessége ezt is lehetővé teszi.

Természetesen nem áll meg a történet csupán egy-két szekrénynél, a fürdőszoba berendezése számos másfajta bútorból és szekrényből áll, állhat össze, de ez legyen egy másik topik.

Frissítsd fel a fürdőszobádat új bútorokkal!

Természetesen nem áll meg a történet csupán egy-két szekrénynél, a fürdőszoba berendezése számos másfajta bútorból és szekrényből állhat össze.

Persze, nem kell mindent egyedül csinálnod!

Ha Te is szeretnéd felújítani a fürdőszobádat és új fürdőszoba bútorokkal berendezni, akkor ne habozz!

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.