3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

Az ember nem is gondolná, hogy a fürdőszoba alsószekrény kiválasztása mekkora fejtörést tud okozni, egészen addig, amíg el nem érkezik annak az ideje, hogy dönteni kellene.

Így hirtelen nem is valószínű, hogy beugranának bárkinek is olyan fontos szempontok, amiket érdemes lenne átgondolni.

Persze, az egyértelmű, hogy a fürdőszoba stílusához passzoló bútort szokás vásárolni, de megeshet, hogy ennél tovább nem jut a gondolatmenet.

Éppen ezért összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amikre érdemes figyelni, és amiket megéri átgondolni a választásnál a későbbi problémák elkerülésének érdekében.

Első szempont: mosdókagylóval vagy anélkül?

Praktikus lehet, ha olyan fürdőszoba alsószekrényt választunk, amihez jár maga a mosdókagyló is.

Ez elsősorban azért előnyös, mert nem csak szekrényünk lesz, hanem egy komplett szettet kapunk, és nem kell már vesződni a kagyló kiválasztásával sem, illetve a vízvezetékcsöveknek is egészen biztos, hogy lesz bőven helyük.

Másfelől viszont, a hátrányát is pont ez adja, hiszen a mosdókagyló mérete, formája és színe ilyen esetekben jellemzően adott, vagy ha nem, akkor is csak minimális mozgásterünk lehet, elsősorban a színre vonatkozóan.

Ezzel szemben, ha olyan fürdőszoba alsószekrény mellett teszed le a voksodat, amihez nem jár mosdókagyló, és még annak a helye sincs kialakítva, a lehetőségeid egy kicsit szélesebbek.

Második szempont: mit szeretnél tárolni a fürdőszoba alsószekrényben?

Tapasztalataink szerint általában a fürdőszoba alsószekrényben különféle tisztítószerek és ahhoz tartozó szivacsok, vagy különböző kozmetikumok szoktak helyet kapni elsősorban, de ahol például egyben van a fürdőszoba és a mellékhelység, ott a wc papír is ebben a szekrényben található.

Természetesen mindenki azt tárol ott, amit szeretne, nincs erre semmiféle szabály, de az egészen biztos, hogy több minden kell, hogy beférjen abba a bizonyos szekrénybe.

Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy mekkora legyen az alsószekrény mérete, illetve hogy mit szeretnénk oda pakolni.

És ahogyan korábban említettük, figyelembe kell venni azt is, hogy a lefolyó és a vízvezetékek viszonylag sok helyet foglalhatnak.

Harmadik szempont: a kinézet

Talán ez az első dolog, ami mindenkinek eszébe jut, hogy hogyan is nézzen ki az fürdőszoba alsószekrény, pontosabban, hogy milyen legyen a színe.

Ez a nagy kínálatnak köszönhetően igen széles skálán mozog, akárcsak a szekrények anyagának választéka, ami lehet műanyag, (préselt) fa, de például márvány is.

Formáját tekintve ugyan nincs túl sok lehetőség, abban viszont már igen, hogy ajtós legyen vagy fiókos, esetleg nyitott polcos, falra szerelt, vagy pedig lábakon álló.

A falra szerelt fürdőszoba alsószekrény modern hatást kelt, hiszen olyan, mintha lebegne, aminek előnye, hogy a padló és a szekrény közötti helyre is lehet akár pakolni.

Mindezek mellett pedig a minőségről se feledkezz meg!

Az utolsó, de legfontosabb dolog: feleljen meg az igényeidnek!

Az utolsó, de legfontosabb dolog: feleljen meg az igényeidnek!

Bár a jelenlegi szempontrendszer végére hagytuk, de akár az első helyen is szerepelhetne az, hogy bárhogyan is választasz, az igényeidnek megfelelő alsószekrényt vásárolj.

Hiszen Te fogod használni, jó eséllyel évekig, de azért érdemes lehet megfontolnod a fentebb említett tippeket.

Végül pedig, ha már kitaláltad, hogy milyen fürdőszobát szeretnél igazán, akkor már csak annyi dolgod, hogy kérj egy árajánlatot és hagyd, hogy megalkossuk neked azt, amit megálmodtál!

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

Ha fürdőszoba alsószekrény vásárlása előtt állsz, van néhány szempont, ami segíthet meghozni a döntést! Összeszedtünk pár dolgot, amit érdemes szem előtt tartani!

3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

A fürdőszoba szekrény szennyestartóval egy olyan hasznos megoldás, amiért hálát fogsz adni, hogy beruháztál rá. Egyszerre praktikus és kifejezetten diszkrét tartozéka a fürdőszobádnak!

Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

A fürdőszoba sokoldalú eleme: a fürdőszoba faliszekrény

Szereltess fel fürdőszoba faliszekrényt és tárold a pipered cuccaid olyan helyen, ami nem csak praktikus, de divatos is! Rengeteg helyet tudsz megspórolni, ha ezt a megoldást választod!

A fürdőszoba sokoldalú eleme: a fürdőszoba faliszekrény