Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

Mivel legtöbb esetben a fürdőszoba nem a legnagyobb pontja az otthonunknak, ezért érdemes a lehető legcélszerűbben berendezni.

De attól, hogy valami kicsi, miért ne nézhetne ki jól?

Egy impozáns fürdőszoba nem csak a hat személyes sarokkádtól és a 2 méter x 2 méteres fali tükörtől válhat egyedivé.

Egy jól elhelyezett fürdőszoba szőnyeg, egy pipere polc, vagy egy pofás törölköző tartó is remekül fel tudja dobni a helyiséget.

A fürdőszobai berendezésekkel érdemes úgy sakkozni – főleg ha nem áll nagy hely a rendelkezésünkre –, hogy a lehető legjobban ki tudjuk használni az egyes berendezési tárgyakat.

Néha a szépség az egyszerűségben és a praktikus megoldásokban rejlik

Manapság rengeteg olyan fürdőszobát látni az interneten, ami végtelenül picike, de annyira ízlésesen van berendezve, hogy irigykedve nézzük, és tulajdonképpen azonnal elfogadnánk.

Bármilyen méretű is a tiéd, könnyűszerrel megalkothatod álmaid fürdőjét, semmi más nem kell hozzá csak egy kis leleményesség és kreatív gondolkodás.

Azzal például, ha a fürdőbe világos berendezési tárgyakat helyezünk el, növelhetjük a térérzetet, ugyanúgy, ahogy egy megfelelően lerakott padlóburkolattal.

Szerencsére a bútoripar is segítségünkre van, és nem kell mindent egymagunk kitalálni.

Rengeteg olyan termék van már a bútorpiacon, ami az apró helyiségekbe lett kitalálva, meglehetősen ötletes módon.

Azzal, ha például a piperecikkeket elzárjuk a tükör mögötti szekrényben, és tényleg csak pár terméket hagyunk elől, amit napi szinten használunk, sokkal nagyobb rendet tudunk tartani, és a letisztultság a szemnek is jobban fog majd esni.

Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

Tároljuk kosárban, zacskóban, zsákban, dobozban, vödörben, egy háztartásban a szennyestartó meglehetősen kényes pont tud lenni.

Általában szeretnénk, ha a lehető legkevésbé lenne feltűnő, de leginkább legyen zárt.

Senki nem szeretné, ha az érkező vendégek a koszos bugyikat és zoknikat néznék, miközben mossák a kezüket, még akkor sem, ha a szennyes ruhák felhalmozódása teljesen normális dolog.

Szerencsére ma már nagyon sok praktikus megoldás van a tárolásukra, ami esztétikailag is beleillik a lakás miliőjébe és a kellemetlen kupac helyett egy pofás tartozéka lesz a lakásnak.

Ahogy egy tükröt tudunk kombinálni polcokkal, úgy a fürdőszoba szekrényt is tudjuk társítani a szennyestartóval.

Hogyan is néz ki egy ilyen?

Lényegében úgy kell elképzelni, mint egy cipősszekrényt, amit ha kinyitunk, a fakkok helyett egy kosár űrtartalmát kell megtölteni a mosásra váró ruhákkal.

Ezzel az univerzális megoldással egyszerű és elegáns módon tűntetjük el a kíváncsi szemek elől a szennyes ruhákat, nem beszélve arról, hogy az esetleges kellemetlen szagok is elzárva vannak, így azok nehezebben találnak utat.

Egy fürdőszoba szekrény szennyestartóval hasznos megoldás lehet, ha éppen helyszűkében vagyunk, de a kialakulandó káoszt mindenképpen szeretnénk elkerülni.

Ha az új bútor előtt fel is újítanál, itt a lehetőség!

Egy praktikus, új bútor valóban sokat tud dobni a fürdőszobádon, ez tény, pláne, ha olyan sok helyet meg tudsz vele spórolni, mint a szennyestartós fürdőszobaszekrénnyel.

Azonban eljöhet az a pillanat, amikor ennyi már nem elég, és elhatározod, hogy ideje felújítani a fürdőszobát annak érdekében, hogy valóban az élettered belső szentélye lehessen – még a többfunkciós bútorok megvásárlása előtt.

Egy új burkolat, új kád vagy zuhanyzó, netán egy komplett átrendezés okos átgondolással csodákra képes, ehhez viszont profizmusra és alapos tervezésre van szükséged, amit partnereinktől meg is kaphatsz!

Töltsd hát ki a megfelelő adatokkal, információkkal az űrlapot oldalunkon, és területileg illetékes partnerünk Veled is felveszi a kapcsolatot a további lépésekkel, részletekkel!

Legyen olyan fürdőszobád, amilyet megérdemelsz – ehhez pedig hívd segítségül partnereinket!

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

Ha fürdőszoba alsószekrény vásárlása előtt állsz, van néhány szempont, ami segíthet meghozni a döntést! Összeszedtünk pár dolgot, amit érdemes szem előtt tartani!

3+1 egy kritikus szempont, ha fürdőszoba alsószekrényt szeretnél

Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

A fürdőszoba szekrény szennyestartóval egy olyan hasznos megoldás, amiért hálát fogsz adni, hogy beruháztál rá. Egyszerre praktikus és kifejezetten diszkrét tartozéka a fürdőszobádnak!

Univerzális megoldás: Fürdőszoba szekrény szennyestartóval

A fürdőszoba sokoldalú eleme: a fürdőszoba faliszekrény

Szereltess fel fürdőszoba faliszekrényt és tárold a pipered cuccaid olyan helyen, ami nem csak praktikus, de divatos is! Rengeteg helyet tudsz megspórolni, ha ezt a megoldást választod!

A fürdőszoba sokoldalú eleme: a fürdőszoba faliszekrény