Fürdőszoba tükör kisokos – ha fogalmad sincs, mi alapján válassz!

Fürdőszoba tükör kisokos – ha fogalmad sincs, mi alapján válassz!

Gyors mérés a mérőszalaggal. Rohanás az üzletbe. Tükör kiválasztása. Hazautazás. Felszerelés. Vajon ilyen könnyű lenne kiválasztani a megfelelő fürdőszoba tükröt?

Ha van valami, amire azt mondhatom, hogy kötelező darab a fürdőszobában (a kádon vagy a zuhanyzón, na meg a wc-n kívül), akkor az a tükör.

Talán lehet, hogy egy kicsit túloztam, de szerintem mindenki egyetért azzal, hogy fürdőszoba tükörre szükség van a fürdőszobában.

Sokan gondolják így, azonban mégsem szánnak elég figyelmet ennek kiválasztására.

Vesznek egyet, felrakják a mosdókagyló fölé aztán kész.

Pedig sokkal jobb és kellemesebb a fürdőszoba hangulata és kinézete, ha a tükör is passzol hozzá.

Fürdőszoba tükörre mindenkinek szüksége van

Fürdőszoba tükörre nem csak a nőknek van szüksége, ezt azért tegyük tisztába már az elején.

A férfiak borotválkoznak, ugyanúgy fésülködnek és frizurát lőnek be, mint a nők, és hát amúgy is mi lenne velünk, emberekkel, ha nem nézegethetnénk magunkat fogmosás közben!

Éppen ezért a fürdőszoba tükörnek fontos szerepe van mindenki életében, viszont nem mindegy, hogyan választod ki a neked, illetve a családnak megfelelőt.

Legyen szó bármilyen kicsi fürdőszobáról, a tükör-problémát akkor is meg lehet oldani.

A fürdőszoba tervezésnél a tükröt is figyelembe kell venni

A fürdőszoba tervezésnél a tükröt is figyelembe kell venni

Amikor megtervezzük, hogyan alakítsuk ki a fürdőszobát, alapos mérést és számolást kell elvégezni.

Lemérni, hova fér be a mosdókagyló, hogy érdemes beépíteni a wc-t, mennyi hely kell a kádnak vagy a zuhanyzónak, hova szereljünk fel polcokat, hova állítsuk a szekrényt, befér-e a mosógép és még sorolhatnám.

Ehhez pedig ugyanúgy hozzátartozik az is, hogy ki kell találni, hova és milyen fürdőszoba tükör illik.

Milyen magasságba szereltesd fel a tükröt?

Milyen magasságba szereltesd fel a tükröt?

Ha már a megtervezésnél és kialakításnál tartunk, akkor először arról érdemes beszélni, hogyan kell elhelyezni egy fürdőszoba tükröt.

Ha nem csak te laksz ott, hanem más is (a párod, esetleg már gyerekeitek is vannak), akkor az elsődleges szempont a tükör felhelyezésénél a magasság.

Olyan magasságba érdemes feltetetni a tükröt, hogy még a kisebbek is jól láthassák magukat benne.

Ehhez a legjobb megoldás, ha a fürdőszoba tükröt egyenesen és állított helyzetben szerelteted fel.

Mivel a tükör a mosdókagyló felett fog elhelyezkedni (és akár az is lehet, hogy két szekrény között), figyelembe kell venni, hogy a tükör, a mosdókagyló, a szekrények milyen paraméterekkel rendelkeznek.

A fürdőszoba tükörnek lehet több funkciója is

A praktikusság itt sem utolsó szempont, ráadásul minél kisebb helyiségről van szó, annál nagyobb szükség van a leleményességre és a praktikusságra.

A fürdőszoba tükörnek nem muszáj csak a tükör szerepét betöltenie.

Léteznek már fürdőszoba tükrök világítással, amik pont úgy vannak megoldva, hogy a tükörhöz passzoló világítás is legyen hozzá, így azzal sem kell külön bíbelődni.

A tükör funkcionálhat még emellett szekrényként is.

Az akkor jó megoldás, ha például már nincs hely egy polcnak a mosdókagyló felett, esetleg a mosdópult kialakítására.

Ide nemes egyszerűséggel mindent be lehet pakolni, amire a mindennapok során akár többször is szükség lehet, például fogkefe, fogkrém, fésű, pipereholmik.

Ha netalántán még ennél is több helyre lenne szükség, ahova pakolni szeretnél, akkor létezik már olyan opció is, hogy a fürdőszoba tükör és a szekrény komplett szettként kapható, így tökéletesen passzol minden mindenhez és megkapod mellé a megfelelő helyet is, ahova pakolni tudsz.

Legyen egyedi a fürdőszoba tükröd!

Legyen egyedi a fürdőszoba tükröd!

A fürdőszoba tükör stílusát illetően pedig számos formájú, méretű közül tudsz válogatni, kerettel vagy anélkül, lámpával vagy lámpa nélkül.

A fürdőszoba tükör kerettel is nagyon stílusos és elegáns választás lehet, a keret anyagát tekintve is számos alternatíva létezik: lehet műanyagból, fából, fémből, szinte bármiből.

Nem fontos, hogy a tükör kerete pontosan ugyanolyan anyagú legyen, mint a szekrények, hiszen az anyagokat nyugodtan lehet egymással kombinálni.

Két fürdőszoba tükör egy fürdőben?

Két fürdőszoba tükör egy fürdőben?

Nem minden esetben az egy darab fürdőszoba tükör-felállás az igazi.

Jellemző a tágasabb és nagyobb térrel rendelkező fürdőszobák esetében, hogy akár két mosdókagyló is beszerelésre kerül.

Annál pedig sokkal jobban mutat, ha két tükröt helyeznek fel a falra, pontosan a két mosdókagyló fölé.

Míg egy kisebb fürdő esetén a szokásos téglalap alakú tükör a megszokott, addig a nagyobb fürdőszobák esetében sokkal izgalmasabb, ha kísérletezik az ember és inkább más formákat is kipróbál.

Gondolok itt az ovális vagy kör alakú tükrökre, de számos más formában is lehet már tükröket kapni, ez ugyanúgy igaz a keretes tükrökre, amit szintén sokkal célszerűbb a tágasabb fürdőkben használni.

Most már mindent tudsz Te is!

Tehát összefoglalva nem csak egyszerű fürdőszoba tükröket lehet már kapni, hiszen ott van a fürdőszoba tükör világítással, szekrénnyel (és szekrényként), polccal, LED lámpával és még sorolhatnám.

A tükör felszerelésénél figyelembe kell venni a tükör körül lévő tárgyak paramétereit és csak azok után érdemes tükröt választani, hiszen úgy már tudni fogjuk, milyen méretű tükör az, ami tökéletesen elfér a fürdőben.

Kisebb fürdők esetében nem éri meg annyira kísérletezgetni, viszont a jó hír, hogy a hely kapacitását maximálisan kihasználni a tükör segítségével is könnyen megoldhatja bárki, ugyanis léteznek olyan tükrök, amik egyben szekrények, így azokba lehet pakolni, plusz szépítkezni is lehet a tükör előtt, anélkül, hogy a túlzsúfolt hely miatt rosszul éreznénk magunkat.

Nagyobb fürdőszobáknál pedig a határ a csillagos ég.

Ha két mosdókagylóval rendelkező fürdőről van szó, akkor érdemes egyből két fürdőszoba tükrön gondolkozni, hiszen az praktikusabb és szebb is.

Ezek alapján szerintem már mindenki pontosan el tudja dönteni, milyen fajta tükörre van szüksége a fürdőszobájába.

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?

Fürdőszoba tükrök világítással, bluetooth hangszóróval, időjárás kijelzővel, és még sok minden mással. Teremtsünk fényt egy csettintésre, hogy mindent a legtökéletesebb megvilágításban tudjunk szemügyre venni!

Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?