Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?

Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?

Ha egy fürdőszobában nincsen tükör, az valljuk be, elég furcsa.

Még ha nem is azért térünk be a helyiségbe, hogy megnézzük, tart-e még a „Taft hatás”, vagy hogy bepúderezzük az orrunk, akkor is reflexből belenézünk a tükörbe.

Lehet, hogy most hevesen tiltakozol, de ezek a dolgok leginkább tényleg akkor tűnnek fel, amikor egy olyan fürdőbe lépsz be, ahol nincsen tükör.

Sokan egyáltalán nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, csak kiválasztanak egy viszonylag egyszerűbb darabot, és kész.

Pedig nem szabadna ennyire félvállról venni a dolgot, hiszen ha olyan tükröt választunk, ami torzít, és teljesen más képet ad vissza, mint a valóság, rosszabb esetben akár testképzavar kialakulásában is szerepet játszhat.

Mennyire befolyásol a világítás?

Mennyire befolyásol a világítás?

Tegyük fel, hogy sikerült kiválasztani a legtökéletesebb darabot, méretben is passzol, a dizájn is szemet gyönyörködtető, a formája is zseniális, csak egyvalami nem: a világítás.

Biztos hallottál már arról, hogy a természetes fény a legjobb, a mesterséges pedig olykor elferdíti a valóságot.

Ebből kifolyólag tehát érdemes lenne erre törekedni – ha azonban nincsenek a fürdőszobában hatalmas ablakok, amiken beáramolhat a fény, akkor mesterségesen kell előidézni azt.

Saját világítás a tükörnek?

Ez első olvasatra talán kissé furcsának hangzik, de valójában nem lehetetlen.

Manapság már rengeteg olyan tükör létezik, ami beépített LED világítással rendelkezik, ezzel előidézve a megfelelő fényhatást, nem beszélve a kisebb energiafogyasztásról.

Talán sokan láttatok már a sminkeseknél is olyan tükröt, ahol a széleken LED csíkok futnak körbe.

Itt is ugyanúgy a természeteshez hasonló fény előidézése a cél.

A fürdőszoba tükör világítással azért is lehet meglehetősen hasznos, mert ha az éjszaka közepén álmosan kicsoszogunk a mosdóba, akkor egy apró érintéssel olyan fényt tudunk varázsolni, ami nem veri ki azonnal az édes álmot a szemünkből.

Rengeteg modell közül lehet választani

Manapság a fürdőszoba tükrök világítással egyre nagyobb részét képezik a piacnak.

Rengeteg méretben, formában, típusban és dizájnban találkozhatunk velük, akár több funkciós kivitelezésben is.

A legtöbb esetben azt is beállíthatjuk, hogy éppen meleg, vagy hideg fehér világítást szeretnénk, a LED diódák élettartama pedig használattól függően a 45 ezer órát is elérheti.

A legtöbb modellnél egy fényvezérlő segítségével tudjuk szabályozni a fényerősséget, illetve rendelkeznek beépített érzékelővel, ami akkor aktiválódik, ha egy bizonyos távolságban elhaladunk előtte.

További kiegészítő funkcióként szolgálhatnak a beépített bluetooth hangszórók, az érintőgombos LED órák, a tükörpárátlanító vagy az időjárásjelző állomások.

Tükör a tükörben

Ha pedig kevés a hely a fürdőben, de mindenképpen szeretnénk egy olyan tükröt, ami sminkelés közben a legjobb élményt biztosítja, akkor olyan darabot is tudunk találni, amiben beépített sminktükör van.

Általában ez a teljes terület egy kisebb részét foglalja el, és nagyító funkcióval is rendelkezik.

Érdemes tehát beruházni egy ilyen tükörbe, mert árban nem sokkal haladja meg a normál, világítás nélküli társait, de funkcióban elképesztően sokat tud hozzáadni a mindennapjainkhoz.

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?

Fürdőszoba tükrök világítással, bluetooth hangszóróval, időjárás kijelzővel, és még sok minden mással. Teremtsünk fényt egy csettintésre, hogy mindent a legtökéletesebb megvilágításban tudjunk szemügyre venni!

Mit tudnak nyújtani a fürdőszoba tükrök világítással?