Tegyük látványossá a fürdőt modern fürdőszoba bútorokkal!

Ha már felújítjuk, átalakítjuk a fürdőszobát, akkor egyáltalán nem lehet elhanyagolni a bútorok kérdését sem.

Az igényesen berendezett, jól megválogatott kiegészítőkkel rendelkező fürdőszoba a pihenés és kényeztetés szimbóluma lehet a hétköznapokban.

Gondoljunk csak bele, milyen jól tud esni egy hűs zuhany munkából hazatérve egy meleg nyári napon.

Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen bútorokat helyezünk el az új fürdőben.

Modern fürdőszoba bútorokkal egy olyan teret tudunk teremteni az otthonunkban, ami nem csak a funkcióját szolgálja ki, hanem szívesen töltjük is itt az időnket.

Az alábbi néhány szempontot érdemes figyelembe venned, ha fürdőszoba felújításon, vagy fürdőszobabútor vásárláson gondolkodsz.

Nem csak a minimalista lehet modern

Nem csak a minimalista lehet modern

Sokan gondolhatnánk, hogy a mai rohanó világban a legfontosabb a funkció, és hogy a kellék hatékonyan működjön, emellett pedig már nem mindig jut idő a forma részletesebb kivitelezésére.

Nem csak a letisztult, egyenes vonalú fürdőszoba bútorok kelthetnek modern hatást, hanem a megfelelő burkolattal és kiegészítőkkel, csaptelepekkel párosítva a vintage stílusú darabok is tökéletesen megállják a helyüket.

Válasszunk bátran akár sötétebb, fa bútort, de sokszor az is elég, ha a modern fürdőszoba berendezések mellett egy vintage bútort helyezünk el a meglepő hatásért.

Társítsuk őket világos, természetes színű burkolattal, nagyobb üvegfelületekkel és egyből bohém, de egyben modern fürdőszobabútort kapunk.

Színesben szép az élet!

Ne féljünk a színektől sem, ugyanis nem kell, hogy a fürdőszoba legyen a lakás legszíntelenebb szobája, még akkor sem, ha most oly nagy divat a fehér-szürke színek használata.

Olyan árnyalatok is alkothatnak tökéletes összhangot, amelyeket elsőre nem feltétlenül jutna eszünkbe kombinálni.

Ha nem szeretnénk színes bútort vagy csempéket vásárolni, a világítással vagy kiegészítőkkel is adhatunk extra hangulatot a fürdőnek.

És ha nem tudunk egy szín mellett megállapodni, (nem is feltétlenül kell), színváltós LED szalagok és izzók is elérhetőek a változatos megvilágításhoz.

Figyeljünk a legkisebb részletekre is

Figyeljünk a legkisebb részletekre is

Ahhoz, hogy az összkép tökéletes legyen, és úgy érezzük, minden a helyén van, érdemes odafigyelnünk a csaptelepek, zuhanyrózsák és kapcsolók kivitelezésére és színére is.

Ügyeljünk arra, hogy valamilyen módon passzoljanak a kiválasztott bútorokhoz és burkolathoz, mivel így sokkal egységesebb képet fog festeni a fürdőszobánk.

Ha rendelkezünk fürdőkáddal, igyekezzünk annak a formáját összehangolni a mosdókagylóéval.

A fürdőszobában elhelyezett növényekkel úgy érezhetjük magunkat, mintha a nappaliban ücsörögnénk.

Vannak, akik komplett dzsungellé varázsolják a fürdőt, ami egy világosabb térben tökéletesen mutathat, és természetes, egzotikus hatást kelt.

A növényeknek köszönhetően elképzelhetjük, ahogyan az esőerdőben a szabad ég alatt állva nem a zuhanyrózsából, hanem a felhőkből hullnak ránk az esőcseppek.

A fürdőszoba szőnyeg pedig egyből magához vonzza a szemünket, így figyeljünk a kiválasztásakor, arra, hogy harmonizáljon a tér többi elemével.

A bútorok mérete sem mindegy

Egyre gyakrabban látni modern fürdőszobákban faltól-falig érő fürdőszobai tároló szekrényeket, dupla mosdós megoldással párosítva.

Ha nagyobb tér áll rendelkezésünkre, azt bátran használjuk ki, tárolóhelyből ugyanis sosem elég!

A nagyméretű, akár keret nélküli fürdőszoba tükör pedig tágíthatja a teret, míg a kisebb, színes vagy mintás keretes tükrök otthonos, meghitt hangulatot kölcsönöznek a szobánknak.

Legyünk tehát kreatívak, használjuk ki a rendelkezésünkre álló teret, és válasszunk egyedi fürdőszoba bútorokat!

Szakértőkre bíznád a fürdőszobát?

Egy fürdőszoba felújítása nem kis volumenű feladat, emiatt nem mindegy, kivel végezteted a munkát.

Ha még keresed a megfelelő szakembereket, akkor állj meg egy pillanatra: vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk Neked!

Cégünk a szakma legjobbjaival áll kapcsolatban, így le tudjuk venni a terhet a válladról a szakember választás terén.

A kapcsolatfelvételt követően a megyédhez tartozó partnerünk keresni fog, hogy megbeszélhessétek a fürdőszobád felújítására adódó lehetőségeket!

Kérj tőlünk árajánlatot és mondd el nekünk, milyen fürdőszobát szeretnél!

Tudod már, hogyan újíttatnád fel a fürdőszobád?

Partnereink a víz- és gázszerelő munkáktól kezdve, a bontástól az átadásig minden feladatban segítenek neked!

Töltsd ki űrlapunkat, és a Te megyédhez tartozó fürdőszoba felújító partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj visszahívást!

Keresztneved
Kivitelezés megyéje
Kivitelezés helyének irányítószáma
Telefonszámod
E-mail címed
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Tegyük látványossá a fürdőt modern fürdőszoba bútorokkal!

Egy fürdőszoba sem létezhet bútorok nélkül! Érdemes alaposan megfontolni a bútorok kérdését a fürdőszoba felújítás során, hiszen erős befolyással vannak a helyiség dizájnjára és komfortérzetünkre is.

Tegyük látványossá a fürdőt modern fürdőszoba bútorokkal!